Belmonte serà al preolímpic d’aigües obertes

  0
  mibegagg.jpg.jpg

  26/02/2016 – La nedadora badalonina es classifica a Abu Dhabi per la cita que se celebrarà a Setúbal el pròxim 11 i 12 de juny.

   

  Mireia Belmonte continua cremant etapes per tal d’ampliar el seu ventall de proves pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La doble medallista olímpica interrompia aquesta setmana una concentració en altura a Sierra Nevada per desplaçar-se fins a Abu Dhabi, indret d’acollida d’una de les proves classificatòries pel preolímpic d’aigües obertes de Portugal.

   

  La competició, corresponent a la segona etapa de la Copa del Món, suposava la darrera oportunitat per accedir a la cita de Setúbal (11 i 12 de juny), última opció de Belmonte per tal de participar en els 10km d’aigües obertes de Rio.

   

  La francesa Aurelli Muller s’imposaria a Abu Dhabi, però Mireia Belmonte aconseguiria el seu objectiu. Sent la segona espanyola amb millor marca, per darrere d’Erika Villaecija (1:59.12), la nedadora de l’UCAM Fuensanta obtindria el seu bitllet pel preolímpic (2:00.33), finalitzant la prova en 31ª posició.

   

  La preparació dels Jocs Olímpics no s’atura, ja que la pròxima setmana (4-6 de març) toca tornar a viatjar. Belmonte es desplaçarà fins a Marsella per participar al V Meeting Open Mediterranée, competició on es tornarà a creuar amb Katinka Hosszú.