El CC Montigalà organitza la tercera edició del MAF

  0
  190

  Després de l’èxit d’edicions anteriors, el centre comercial
  Montigalà participa un any més a les Festes de Maig de Badalona oferint espectacles i jocs per a tota la família relacionats amb les arts i el circ.

  Així, a partir de les 11:00 i fins les 21:00 hores, el centre comercial Montigalà acull el proper dissabte, 4 de maig, tallers, dinamitzacions, espectacles de malabars i activitats
  especials per a tota la família.

  La programació d’enguany comptarà amb la presència d’artistes de referència del món del circ com EQMQ, companyia àmpliament reconeguda que combina humor amb tècniques de circ clàssic i divertides coreografies. Així mateix, el festival també oferirà
  “Boris, el lleó robot”, un xou còmic gestual de Circatronic que combina circ, titelles i tecnologia.

  De la mateixa manera, durant tot el dia es duran a terme dinamitzacions i activitats dirigides als més petits per aprendre a fer malabars, diàbolo, anelles i altres proves relacionades amb el món del circ.

  D’aquesta manera, el Centre Comercial Montigalà consolida el seu suport a la ciutat de Badalona, sent un important actiu en la celebració de les Festes de Maig amb aquest format d’activitat intergeneracional. El MAF s’afegeix a l’habitual promoció que el Centre fa de les festes amb la distribució dels populars mocadors solidaris entre els seus clients i la col·laboració amb les entitats culturals de la ciutat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí