El CC Montigalà sorteja 500 euros en un concurs de fotos del Dia del Pare

  0
  79

  Sorteig de 500 euros entre tots els participants que comparteixin una foto amb el seu progenitor a la web del centre abans del 19 de març

  El Centre Comercial Montigalà llança una nova campanya amb la qual persegueix impulsar i dinamitzar el centre durant els pròxims mesos així com oferir opcions d’oci ideades per a tots els públics.

  Denominada ‘Molt més’, dona continuïtat a la campanya iniciada l’any passat sota el claim ‘Moltes ganes’ i va arrencar el passat divendres amb una promoció en línia per a commemorar el Dia del Pare que sortejarà 500 euros entre tots els participants que comparteixin una foto amb el seu progenitor en la web del centre abans del 19 de març amb el #nom’etiquetisquenoetveig, entre altres accions, com un sorteig en Instagram @c.c.montigala en col·laboració amb Feu-Vert, Equivalenza i Multiòptiques.

  Aquesta marca paraigua que acompanyarà totes les accions posades en marxa pel Centre Comercial Montigalà també engloba moltes accions socials fomentant sinergies entre associacions de diferents àmbits com a Cisne Negro, Veu animal, ALCER i ACC, entre altres.

  Conscienciant sobre el benestar animal, trencant la bretxa informativa sobre la salut, recollint aliments per a diverses causes, fins i tot creant un espai permanent d’intercanvi de llibres. Tots els dissabtes hi ha l’Hora Silenciosa, per a afavorir la participació activa de les persones amb autisme i hipersensibilitat sensorial en activitats del dia a dia; de 15h a 16h es redueix la intensitat lumínica i sonora, no sols del centre comercial si no també d’alguns operadors com Feu-Vert.

  Una altra de les seves destacades accions és l’Hora del Planeta, esdeveniment promogut pel Fòrum Mundial de la Naturalesa (WWF), on s’apaguen les llums de rètols i façanes per a demostrar a tota la societat que és possible un futur menys contaminant. De la mateixa manera el Centre Comercial Montigalà és un dels patrocinadors de la Carrera Ponle Freno, els beneficis del qual van destinats a un projecte de suport de les víctimes d’accidents de trànsit.

  Obertura de Tik-Tok

  Igualment, El Centre Comercial Montigalà també treballa en la organització d’espectacles per a tota la família, en la programació de les seves accions per a grans i petits en nombrosos sortejos i promocions en col·laboració amb operadors tant on com a offline dels quals el centre anirà donant compte a través dels seus canals socials i l’obertura del seu nou canal Tik Tok @c.c.montigala per a anunciar diverses promocions i a través del seu web centrocomercialmontigala.com.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí