El Centre Comercial Màgic acull una mostra de SEATs clàssics

  0
  cotxes.jpg

  03/06/2013 – Al 'hall' del centre comercial es pot gaudir de models tan reconeguts com el Seat 600 o l'esportiu 1200.

  El centre comercial Màgic Badalona presenta fins el 25 de juny una nova exposició de set models de cotxes clàssics de la marca Seat, que transportaran a moltes persones cap a la infantesa i joventut.

   

  Qui més qui menys ha vist alguna vegada a la seva familia un Seat 850, un Seat 600, el llegendari 1430 o l’elegant Seat 1500, una de les peces més admirades de l’exposició. Cal veure també els models esportius Seat 1200 o el Seat 850 Spider que mostren una estètica ben diferent entre ells, però igual d’agressiva.

   

  A les vitrines de l’exposició s’hi poden veure detalls antics de la marca Seat, com la toballola i la tassa de café que la fabrica entregava a tots els treballadors, o un document original d’una acció de la Seat, així com reproduccions en miniatura dels set cotxes exposats.

   

  Aquesta exposició  ha estat possible gràcies a l’Associació Club Seat 600 de Barcelona.

   

  Amb aquesta, ja són set les exposicions relacionades amb el motor que s’han pogut veure de manera gratuita al Màgic durant aquests més de 4 anys de vida del centre, entre les quals destaquen una sobre les Harley Davidson, les Vespa o cotxes clàssics dels 40’ i 50’.