El Centre Comercial Montigalà se suma al Dia Mundial de l’Aigua i a l’Hora del Planeta

  0
  CC Montigala.jpg

  19/03/2018 – Oferirà activitats divulgatives i tallers infantils durant els dies 22, 23 i 24 de març.

   

  Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, el Centre Comercial Montigalà organitza diverses activitats per a fomentar l’ús responsable de l’aigua i el desenvolupament sostenible. Tindran lloc el pròxim dijous 22 i divendres 23 de març a la tarda i dissabte 24 durant tot el dia.

   

  D’una banda, s’oferirà als clients la possibilitat d’avaluar el seu consum d’aigua mitjançant una enquesta digital amb preguntes per a reflexionar sobre els hàbits quotidians i calcular l’empremta hídrica dels participants. En funció de les respostes, es determinarà la quantitat d’aigua que consumeixen els enquestats i es compararan amb la mitjana. Tots els participants a l’enquesta s’emportaran un premi directe: un got plegable reutilitzable. Així mateix, la mascota del Dia Mundial de l’Aigua servirà de símbol visual per a la campanya i animarà als visitants del centre a participar.

   

  D’altra banda, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), el Centre Comercial Montigalà ha preparat l’exposició ‘Estalvia aigua, és centre de vida, que pretén conscienciar sobre la importància de l’aigua potable pel desenvolupament humà i la necessitat d’estalvi quotidià a través de l’exposició gràfica i amena de les dades d’ús de recursos hídrics de Catalunya.

   

  Els tallers infantils del cap de setmana s’adaptaran a la temàtica i transmetran els valors de sensibilització amb el medi ambient i gestió eficaç de l’ús de l’aigua i estalvi de recursos naturals per a treballar de forma amena amb els més petits. El divendres s’endinsaran en el cicle de l’aigua amb una activitat interactiva. Dissabte es farà un taller de reciclatge d’envasos d’aigua en joguines per a impulsar el concepte de les 3R: reciclar, reutilitzar i reduir.

   

  Serà precisament el mateix dissabte 24 de març quan el Centre Comercial Montigalà s’adherirà a l’acció “L’hora del planeta” i apagarà per complet els logotips de la façana i la il·luminació decorativa de l'interior del Centre des de les 20.30 fins a les 21.30 hores.