El Centre Cultural l’Esperanza inaugura la seva 27a Setmana Cultural

  0
  51
  Photo 24-03-14 19.57.08.jpg

  25/03/2014 – Durant aquesta setmana el Centre Cultural l'Esperanza acollirà una exposició d'espart i diversos concursos, entres altres.

  Aquest dilluns, el Centro Cultural Rociero Andaluz Nuestra Señora de la Esperanza de Badalona ha inaugurat la seva 27a Setmana Cultural que té lloc a la seva seu situada al carrer d’Andrés Segovia, 43-45.

   

  La inauguració ha anat a càrrec de la seva presidenta, Loli Cañadas, que ha agraït als socis i sòcies del centre per la seva participació durant tot l’any, per això durant aquests dies es realitzarà un homenatge a la tercera edat i un berenar pels més petits de l’entitat. “La Setmana Cultural és un esdeveniment per fomentar la nostra cultura andalusa però també per fomentar el nostre centre a la ciutat, tot i que sembla mentida, encara som desconeguts per a molts veïns i veïnes”, ha destacat la presidenta.

   

  Dintre de la 27a Setmana Cultural també s’ha inaugurat una exposició d’espart formada per més de trenta objectes realitzats per l’artista José Martínez; amb què el Centre Cultural l’Esperanza ha volgut fer memòria a la seva imatge i treball, ja que havia sigut soci durant molts anys.

   

  Fins el 30 de març, l’entitat acollirà cada dia un seguit d’activitats com també concursos de dibuix, sevillanes i de cuina. Finalment el dissabte, dia 29 de 17 a 19 h, el Centre Cultural l’Esperanza romandrà obert amb jornades de portes obertes i el diumenge, dia 30, es celebrarà la primera Trobada d’entitats andaluses a Badalona en què l’Esperanza participarà.