El Centre de nouvinguts de Sant Roc torna a funcionar

  0
  13

  El Punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc el qual va ser objecte de polèmica entre l’anterior i l’actual govern, torna a obrir les seves portes i atendre les persones usuàries. La Fundació Surt, una entitat d’acció social que ja havia prestat els seus serveis, ha aconseguit el contracte per als serveis d’assessorament jurídic en estrangeria i serveis de mediació intercultural d’urdú i d’acollida.

  El Punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc, situat a la plaça de Sant Roc, número 40, s’impulsa des del Consorci Badalona Sud amb la participació de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya. Entrebancs administratius amb la finalització de l’anterior contracte van obligar al tancament provisional d’aquest espai el passat mes de desembre.

  Renovació de permisos, tràmits per aconseguir la nacionalitat, projectes per la integració, el reconeixement, la socialització, la gestió eficaç de la diversitat, o processos d’empoderament per a dones són alguns dels tràmits i actuacions més habituals del punt d’informació de nouvinguts de Sant Roc que té el seu origen l’any 2007, amb la voluntat de promoure la cohesió social i la convivència intercultural

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí