El centre diürn Folre per a persones sense llar estrena instal·lacions

  0
  63

  Les entitats socials impulsores del Programa d’Inclusió Bisbe Carrera han inaugurat les noves instal·lacions del centre diürn Folre, que acompanya a persones sense llar. El Programa d’Inclusió Bisbe Carrera és un projecte en aliança entre la Fundació Llegat Roca i Pi, Sant Joan de Déu i Càritas Diocesana de Barcelona per sumar esforços en l’atenció a les persones sense llar a la ciutat de Badalona. Aquest centre diürn es dedica a l’acompanyament de persones sense habitatge i cobreix les necessitats més bàsiques de les persones: alimentació, higiene personal, reposició de roba i bugaderia.

  A més, al centre Folre, també es porten a terme activitats adreçades a trencar el cercle de l’exclusió –com pintura, jocs, fotografia o futbol– de manera que les persones sense llar puguin desenvolupar les seves pròpies capacitats i participació.

  El centre està situat al carrer Dos de Maig, 16. A Folre hi treballa un equip de 4 professionals format per educadores, treballadores i integradores socials, i 13 persones voluntàries. L’equip treballa per recuperar les potencialitats i habilitats de les persones ateses i per motivar la seva participació activa en el funcionament dels serveis del centre. La instal·lació disposa de places per a 35 persones. Durant el 2021, Folre va acompanyar un total de 157 usuaris. Recordem que la Fundació Roca i Pi col·labora econòmicament amb 36 entitats socials de la ciutat que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí