El CF Bufalà, al límit: tornen a ajornar-se les obres previstes al Municipal de futbol

  0

  El regal de Reis en forma de nova gespa que havia demanat el CF Bufalà per al seu Municipal de futbol no serà una realitat a curt termini. Durant aquest desembre, l’Ajuntament havia d’iniciar les obres però l’estrena de la renovada superfície s’ha paralitzat i ajornat, previsiblement, per al mes de juliol.

  La millora de vestidors, graderia i altres obres que també s’havien inclòs tampoc s’han executat. L’estrena d’una nova gespa, el canvi del reg de la instal·lació i la millora en els vestidors són els tres eixos en què també s’ha de treballar al camp de futbol.

  “A la graderia tenim esquerdes que afecten la instal·lació quan plou i hi ha inundacions”, exposa Edu Ríos al Diari de Badalona, vicepresident del Club.

  Els pares han començat a recollir signatures de suport per fer una mica de soroll mediàtic i que els polítics ens escoltin i actuïn. Ells saben que el club no té culpa sinó que és la inacció política. La situació a Bufalà és tercermundista”, afegeix.

  Des de fa més de dos anys, el club es troba a l’espera del canvi de gespa, no poden fer-ne ús del reg i els jugadors no es poden dutxar des de fa mesos a causa de la legionel·la que hi ha als vestidors.

  A Bufalà no funciona res i estem fins als pebrots. Diuen que ho tenen tot aprovat però no fan res. A mi ja no em callen la boca”, afegeix empipat Jordi Doménech, president del Bufalà.

  El Bufalà té 25 conjunts i aproximadament 400 jugadors que s’exerciten durant la setmana i disputen partits en les jornades de dissabte i diumenge al Municipal de Bufalà. Una única entitat esportiva però amb molta activitat i planter badaloní.

  Des de fa molt temps, el CF Bufalà lluita i reivindica per aconseguir aquesta urgent necessitat i aquest nou escenari endarrereix les futures accions municipals.

  A l’estiu, hi havia la previsió de substituir la gespa al Municipal de Can Cabanyes, a on juga el CF Sistrells. La nova gespa a Sistrells podria ajornar-se a finals de l’any 2022 o a l’estiu de 2023, com a mínim.

  En aquest cas, el club pateix força durant les jornades de forta pluja, ja que el desnivell de la gespa provoca bassals, prohibeix la pràctica esportiva i l’ajornament de partits, entrenaments i trenca el dia a dia de l’entitat

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí