El Circ Raluy Legacy presenta el seu nou espectacle a Badalona

  0
  60
  kerrysandrototo-crop-peque.jpg

  Des del 5 de juliol el Circ Raluy Legacy es troba a Badalona amb el seu nou espectacle: The Magic Formula. Un impressionant Show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb el #l’avantguardisme mes actual. El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. En #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens. 

  Un impressionant Show completament renovat que combina l'essència del circ, amb la màgia, la diversió i l'emoció en una fórmula única que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual. Qui va dir que les #fórmulesmágiques no existeixen? Pregunteu-li a Lluis Raluy que, a més de ser el patriarca de la família, entranyable pallasso de cara blanca és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. Després d'anys i anys d'estudi, anàlisi i recerca – disposa d'una impressionant biblioteca, en la qual es poden trobar més de 4.000 volums, Lluis ha volgut compartir amb els espectadors la seva fórmula més transcendent: THEMAGICFORMULA. 

  Una fórmula que es manifesta en tota la seva esplendor en aquest nou espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o nombres que ens faran estar en suspens. Un xou fascinant que combina la tradició i l'esperit del circ més autèntic amb les últimes innovacions tècniques i artístiques.