29
    x publicar.JPG

17/12/2012
    Els de Francesc Castellet van aconseguir la 6a victòria seguida contra el Tremp

El Círcol no va fallar a casa contra el Tremp, el cuer de la categoria, en un partit descafeïnat que els locals ja van decidir al primer quart.
    Els lleidatans es van presentar amb només 8 jugadors i van deixar clar perquè només han guanyat dos partits.

La intensitat i l'encert del Círcol va obrir una primera escletxa important (26 a 6). Quan el partit s'accelerava, el Tremp perdia pilotes, però quan es va travar, els de ponent es van acostar a base de treball (45 a 32 a la mitja part).

A la tornada dels vestidors, el Círcol no va voler sorpreses i amb un parcial de 7 a 0 en el primer minut, va tornar a posar les coses al seu lloc.
    El temps mort obligat del Tremp, no va canviar la dinàmica i el Círcol ràpidament va arribar als 20 d'avantatge (66 a 44).

El partit no va tenir més història, i els menys habituals van tenir minuts per demostrar la seva valia fins el 97 a 70 final.