El Círcol confirma la seva classificació per a la Fase d’Ascens a lliga EBA

0
    53

Llums i ombres aquest cap de setmana al basquetbol comarcal badaloní. La gran notícia de la jornada era una de les alegries més esperades de l’any.

El Círcol Catòlic va certificar matemàticament la seva classificació i presència en la Fase d’Ascens a lliga EBA. El conjunt de Pere Lluís Corominas no podia escollir una millor setmana per confirmar-ho matemàticament: el derbi.

El ‘Coto’ va superar el Sant Josep de Marcel Roca a Can Cuiàs (64-75) en un partit amb superioritat visitant des del salt inicial. El bon % en tirs de camp i la sòlida defensa del conjunt de La Plana va trencar el partit abans del descans. Diferència de 27 punts (25-52) després del segon quart i que sentenciava l’enfrontament a la represa. El Círcol haurà d’esperar un parell de setmanes per conèixer el seu rival en la Fase d’Ascens. Diumenge rep la visita de El Masnou (17:45h) i el Sant Josep es desplaça a Castellar (19:30h).

El Badalonès torna a Copa

La notícia negativa de la jornada va ser el descens matemàtic del Badalonès. L’equip de Xavi Riera va caure a Alpicat (75-57), cuer, i torna a Copa Catalunya tres anys després.

El Maristes Ademar de Javi Espinosa també va perdre a La Plana contra el Llucmajor (52-59) i té la salvació molt coll amunt.

El Joventut B de César Saura va superar el Martorell (68-88), sense cap objectiu classificatori a l’abast.

Aquest dissabte, tots els partits es disputaran a les 19h: Igualada – Maristes, Badalonès – Almozara i Joventut B – Esparreguera.