El Círcol cus a triples a l’Adepaf (60 a 78)

  0
  62
  x publicar circol j1.JPG

  17/09/2013
  El Círcol es va estrenar amb victòria a la 1a catalana a la pista de l'Adepaf Figueres, que manté un bloc de jugadors de l'equip que jugava a Copa Catalunya

  Estrena immillorable del Círcol en el seu retorn a la 1a catalana
  Els de Badalona, que aquest any han pujat de categoria, es van desfer amb facilitat i a domicili de l'Adepaf Figueres, que manté un bloc de jugadors de l'equip que va baixar de Copa Catalunya.

  Tot i el mal inici dels de Cesc Castellet (18 a 13), el Círcol ràpidament va esmenar els errors inicials i va dominar la resta de partit
  El canvi va venir des de la defensa. gràcies a un major encert i a la feina a la primera part de Puig i Toni Forteza que va permetre els visitants marxar per davant abans de la mitja part (26 a 34). 

  A la tornada dels vestidors, el Círcol va rematar la feina. Amb un extraordinari encert exterior -11 triples en total- van desactivar a l'Adepaf, que va perdre la lluita pel rebot i amb ella el control del partit. 
  La diferència va arribar a ser de 28 punts, tot i que en una embranzida final, els de Figueres van reduir el desavantatge fins els 18 finals. 

  El proper partit del Círcol serà el proper diumenge a les 19h contra el Ripoll, en el debut a la Plana.