El Círcol funciona

0
    39

2/12/2014 – L'equip està amb confiança i reacciona al tercer quart per sumar la quarta victòria consecutiva. El Natzaret competeix a la pista dels Lluïsos però no pot amb el líder.

Van ser els dos partits de Copa que es van jugar a Badalona. Els problemes a les instal.lacions per culpa de la pluja van deixar Minguella i Sant Josep sense poder jugar els seus partits.

Goteres, parquets bufats i falta de llum van deixar els pavellons sense condicions per a ugar a bàsquet. Els parroquials sí que van tenir temps de presentar tots els equips club.

Reacció del Círcol

El poc encert ofensiu va marcar el primer quart. Tot i així el Círcol controlava el marcador (14-10). Al segon quart, fins i tot va augmentar la diferència a 8 punts.

Però el Sedis es va activar i des del rebot ofensiu i amb un parell de triples, van fer un parcial de 6 a 18, que deixava el Círcol quatre punts per sota al descans (24-28).

L’aturada no va servir per frenar els visitants que van ampliar la diferència fins els 10 punts amb dos triples consecutius.

A mitjans del tercer quart va arribar la reacció del Círcol, gràcies a Àlex Medio (17 punts i 27 de valoració) i Alfredo Rodríguez, que amb un fantàstica esmaixada va esperonar encara més l’equip.

El Círcol li va donar la volta al partit i encarava el quart definitiu amb 3 punts d’avantatges (46-43).

Els triples van ser els protagonistes de l’últim parcial. Primer de d’Àlex Medio i Alfredo Rodríguez per augmentar les diferències i després, dos triples més de Quim Forteza (18 punts) per sentenciar el partit.

És la quarta victòria consecutiva del Círcol que puja fins a la tercera posició del grup 2 de Copa Catalunya. Després de la jornada de descans, el proper partit serà el 13 de desembre  a les 19.30h a la pista d’un SESE, penúltim classificat.

Bon paper contra el líder

La millor sortida dels Lluïsos va donar als locals els primers avantatges (23-11).

Però el Natzaret va reaccionar al segon quart. La superioritat en el rebot els va permetre córrer i anotar amb facilitat accions més  clares. Al descans el marcador es va ajustar fins el 35-34.

De nou, una mala sortida a la represa fa que els Lluïsos tornin a obrir una escletxa (43-34). Amb defenses alternatives i encert transicions ràpides, el Natzaret va tornar a entrar al partit.

A 6 minuts pel final només dos punts separaven els dos equips (60-58). A partir d’aquí, els Lluïsos van tornar a marxar al marcador, gràcies als triples, ja sense temps per a reaccionar.

Tot i la derrota, el Natzaret va competir en una de les pistes més complicades del grup. L’equip espera seguir en la mateixa línia després de l’aturada, en la visita del Castellbisbal el proper 13 de desembre  a les 17.30h a Ausiàs March.