El Círcol proposa una oferta definitiva per comprar la seva seu i evitar el judici

  0
  circol.jpg

  01/06/2016 – El Círcol planteja una oferta econòmica a l'empresa que vol adquirir la seva seu perquè marxi de l'operació.

  Ultimàtum al ‘culebron’ que envolta la compra de la seu del Círcol, a Francesc Layret. Aquest dimarts s’ha produït la reunió definitiva entre l’entitat, Vértice i la propietat de l’edifici i s’ha posat una darrera i definitiva proposta sobre la taula que marcarà el desenllaç del cas. El grup badaloní ha rebutjat l’opció d’una permuta en la que l’associació s’hauria quedat amb el baix i el soterrani d’una finca nova que construiria Vértice, que vendria els pisos de la primera a la quarta planta.

   

  Com a contraoferta, el Círcol planteja a la constructora el pagament de 180.000 euros, que assumirien al 50% entre entitat i propietat de la finca, a més dels 90.000 del dret de compra, que la propietat tornaria a l’empresa. A canvi, Vértice es retiraria de la disputa comercial i immobiliària. Aquesta és l’última oferta que hi haurà en aquest procés de negociació i l’entitat assegura que no es mourà més.

   

  El director general de Vértice, Antonio Sesé, s’ha mostrat sorprès i preocupat després de la reunió i de l’enroc de l’entitat i ha explicat que la junta de la companyia es reunirà de forma extraordinària aquest dimecres per prendre una decisió: anar a judici o acceptar la proposta del Círcol i marxar. Entre aquest dimecres i aquest dijous es podria conèixer la resolució del cas, o, com a mínim, de la negociació.