El Círcol reacciona a la segona part (69 a 72)

0
    30
    circol.JPG

06/03/2013
    Els de Francesc Castellet van ajustar la defensa a la segona part (28 a 36) per doblegar un Sant Nicolau B combatiu

El Círcol va guanyar a la pista del Sant Nicolau B i va aprofitar la relliscada del Badalonès per col·locar-se segon empatat amb els Dimonis i el Sant Quirze.

Els de Francesc Castellet tenien una prova difícil a la pista del Sant Nicolau B, però la van superar gràcies a la reacció de la segona part.

En la primera (41 a 36), els badalonins no van estar al seu nivell defensiu i van permetre que els de Sabadell sumessin massa fàcil i sobretot en segones opcions.

A la tornada dels vestidors, la defensa de Callau i Gotzens va marcar el camí i el Círcol va capgirar el marcador.
    En atac, a part de l'habitual exhibició de Pere Ruiz (23 punts i 9 rebots), Andreu Lladó va estar sensacional en la direcció i Rai Baró va assumir el rol de tercera opció anotadora per aconseguir la 16a victòria.