El Círcol recupera la secció d’escacs

  0
  Círcol

  La secció d’escacs ha estat durant molt temps un dels emblemes al Círcol. La secció va ser una de les pioneres dels escacs a Badalona i l’ha recuperada.

  En aquesta ocasió, però, s’inicia l’aventura amb un format totalment diferent, i és que per començar no es formarà part de la Federació Catalana d’Escacs, de manera que no es competirà. I és que la missió del projecte és molt diferent, ja que el que es pretén és generar un espai de trobada als socis i sòcies que vulguin jugar escacs, però també donar les eines per poder aprofundir en el joc.

  La secció buscarà combinar l’experiència d’escaquistes consolidats amb la il·lusió de la gent que vulgui aprendre. I la part emocional de tornar a jugar, també és capital, ja que El Círcol havia sigut un dels pioners de la ciutat en aquest esport, a més de ser també un referent català. El gran mestre Jaume Lladó, o d’altres socis tant estimats com en Giralt, en Xicart o en Serentill ja van ajudar a que aquesta secció agafés el caire que va arribar a tenir.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí