El Círcol segueix guanyant i ja és líder (67 a 79)

36
    reverter.JPG

20/02/2013
    Els de Francesc Castellet es van desfer del Cerdanyola i ja sumen 12 victòries seguides

El Círcol va sumar la 12a victòria consecutiva i ja ha arribat al liderat de la segona catalana empatant amb el Badalonès i La Seu D'Urgell, el proper rival dels badalonins diumenge a les 17:30 a La Plana.

Els de Francesc Castellet van desfer-se del Cerdanyola en 20 minuts (26 a 45) i van deixar el partit per sentencia.
    A l'extraordinària actuació de Pere Ruiz (27 punts per 32 de valoració) se li va afegir la bona feina d'Albert Reverté, que amb 3 triples i un contraatac al tercer quart, va evitar qualsevol intent de remuntada dels del Vallès.

Més enllà de mantenir la ratxa triomfal, l'objectiu del Círcol és recuperar els 3 punts d'avantatge que té la Seu d'Urgell contra els badalonins.
    Per aconseguir-ho, el club està mobilitzant les xarxes socials per fer de La Plana una olla a pressió.