El Circol ven cara la derrota a la pista del líder

0
    264
    Derrota de la Minguella a Casagemes

El Circol ven cara la derrota a la pista del líder de la Supercopa, JAC Sants, per 67 a 59. Els de Coro van arribar al descans amb avantatge al marcador (27-29), Els de Barcelona no van poder capgirar el marcador fins al darrer minut del tercer quart, dominant el darrer, però amb avantatges curts contra un Coto batallador. Ramon Gotzens (18p, 4/5 triples), i Marca Jerez (11p), van ser els jugadors més destacats.

Cara i creu a Copa,

L’UBSA va sorprendre a la Minguella a Casagemes. Els adrianencs van ser els dominadors des del segon quart, gràcies a tres triples de Lluis Martín que li van donar un clar avantatge de 12 punts al descans (27-39). Un 0 a 10 a l’inici del darrer quart, va ser definitiu per a la victòria visitant. Maristes Ademar va aconseguir la victòria contra el Santa Coloma (62-57). Un parcial d’11 a 0 a l’inici del darrer quart, de la mà fonamentalment de Quim Franch, va ser fonamental per aixecar el desavantatge al marcador (40 a 47 al finalitzar el tercer quart). Franch (13p), i Pol Canillas (10p), van ser els màxims encistelladors.

Derrotes de Badalonés i Llefià

Badalonés va tornar a perdre després de deu victòries. Els Dimonis van caure a La Plana contra el Santa Coloma B (59-61), malgrat portar cinc punts d’avantatge a manca de tres minuts (59-54). Ferran Barceló va tenir el darrer tir, però no va encertar. Mateixa sort va córrer el Llefià a la pista del Sant Nicolau de Sabadell (58-56). Alex Eñeso i Aleix Rubio van tenir el triple per aconseguir la victòria, però cap dels dos llançaments va entrar. Aquestes derrotes van ser aprofitades pel sénior B de la Minguella per donar una bona mossegada a la classificació, en derrotar al Sant Jordi de Rubí (80-66). Yon Pérez (15p) i Raül Sanabria (13p), van ser els líders en anotació. Victòria molt important del Sant Andreu Natzaret per a les seves aspiracions de permanència, en el derbi contra el Circol B (76-61). Kevin Aguilera (22p) i Raül Díaz (20p) van ser els artífexs d’aquest triomf

En categoria femenina, derrota dels tres equips badalonins. La Penya B va estar a punt de tombar a les líders CN Terrassa (57-61). Les egarenques van portar la iniciativa durant bona part del partit, però les verd-i.negres ho van lluitar fins al final. Llefià cau a casa contra Sant Nicolau (67-71), malgrat els 23 punts d’Inés Feliz: les de Sergio Arias teníen un avantatge de nou punts a manca de menys de quatre minuts, però el partit va anar a la pròrroga. Les sabadellenques van saber templer millor els nervis per endur-se el partit. Minguella perd a Girona contra Fontajau (63-45). Les de Casagemes es van veure superades a la segona part, anotant tan sols setze punts.

A la Segona Catalana masculina, aclaparadora victòria de l’AB Bufalà contra un dèbil Lloret (118-50), i victòria del Badalonés B en el derbi contra Ademar (61-70).