El comerç de La Salut Alta surt al carrer per donar vida al barri

  0
  56
  Foto 20-12-14 13 11 20.jpg

  23/12/2014 – Una vintena de comerciants del barri de La Salut van sortir al carrer Pau Piferrer per celebrar la seva primera edició de 'Botigues al carrer'.

  Prop d’una vintena de comerciants del barri de La Salut van sortir al carrer Pau Piferrer el passat dissabte, 20  de desembre, durant més de 10 hores amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar el comerç de proximitat, però també facilitar les compres als veïns en aquestes dates nadalenques. Durant tot el dia es va poder veure productes d’alimentació, moda i complements, entre altres, però a més, la primera edició de Botigues del carrer d’aquest barri va comptar amb l’actuació de la cantant Karol Luque. També, es van repartir més de 60 joguines a nens i nenes del barri.

   

  L’Associació de Comerciants de Pau Piferrer-La Salut Alta afirma que aquesta fira ha estat tot un èxit i els veïns i els comerciants han quedat satisfets, i confirma que es tornarà a repetir de cara a la primavera. Però per una altra banda, el president de l’entitat, Javier Cabrera, manifesta que “estem indignats per la falta de suport de la regidoria de Comerç”, ja que els comerços denuncien que la sol·licitud per realitzar aquesta fira es va escriure el 4 de novembre i el permís no va ser signat fins el 16 de desembre -quatre dies abans de la celebració de les ‘Botigues al carrer’- per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran. “Impedint d’aquesta manera realitzar publicitat, convocar a diversos participants, instal·lació de carpes i il·luminació, entre altres, però també informar als veïns de la retirada de vehicles”, segons Cabrera. Per aquest motiu, unes 19 parades convidades a aquest esdeveniment no es van poder instal·lar perquè no es van poder retirar els vehicles estacionats entre els carrers Pablo Iglesias i Don Pelayo. Però per un altre costat, l’associació agraeix a la regidoria de Cultura per la gestió realitzada per facilitar les carpes de la Diputació de Barcelona.