El concert de Manel d’avui a Badalona queda ajornat fins el 30 de novembre

  0
  57

  25/10/2013 – La malaltia d'un dels components del grup ha obligat a suspendre l'actuació d'aquesta nit al Principal.

  El concert que el quartet barceloní Manel havia d’oferir aquesta nit, a partir de les 21 hores, al Teatre Principal de Badalona, s’ha hagut de suspendre a causa de la malaltia d’un dels seus components. L’actuació, programada dintre del Cicle Nits d’Estrelles al Principal, s’ha traslladat al dissabte 30 de novembre, a les 21 hores, en aquest mateix teatre.

   

  Les entrades adquirides per al concert d’avui seran vàlides per al concert del proper 30 de novembre. Les persones que no puguin assistir a l’actuació programada en aquesta nova data podran tornar les entrades i se’ls abonarà el seu import. Les devolucions es faran automàticament en el cas de les vendes telefòniques i d’internet a través de Telentrada (902 101 212). Pel que fa a les vendes efectuades a les taquilles, les localitats es retornaran a les taquilles del Teatre Zorrilla (carrer Canonge Baranera, 17), de dijous a dissabte, durant el mes de novembre en horari habitual.

   

  Per a més informació sobre la devolució de les entrades es pot trucar al Teatre Zorrilla. Tf. 93 384 40 22, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.