El concert de Miguel Poveda d’aquest divendres a Llefià es podrà seguir per una pantalla gegant

  0
  47
  71ef1638-eec1-4768-869a-6b1b5395c64f.jpg

  16/06/2016 – L'actuació del 'cantaor', oberta a 3.000 persones, inaugurarà aquest divendres els concerts de les festes de Llefià.

  Tot és ja a punt perquè el ‘cantaor’ badaloní Miguel Poveda obri aquest divendres 17 el Festival de Música Gran Sol, un nou esdeveniment de ciutat que es farà amb motiu de les festes del barri de Sant Joan de Llefià i que, per primer cop en molts anys, substituirà la polèmica 'suelta de vaquillas' que fins ara organitzava l'associació de veïns com a acte central. Miguel Poveda és el cap de cartell d’un programa artístic que es completarà dissabte 18 amb el grup de rumba catalana Sabor de Gràcia i diumenge 19, amb el quartet de flamenc Las Migas. Els tres concerts, gratuïts, començaran a les 22 hores.  

   

  L’aforament del parc del Gran Sol serà d’unes 3.000 persones. En tractar-se de concerts gratuïts no hi ha reserva de plaça, sinó que a mesura que la gent vagi entrant al recinte s’anirà acomodant a les graderies de l’amfiteatre del parc. A la pista inferior hi haurà un espai reservat per les entitats culturals de la ciutat i la Comissió de Festes de Badalona. Tot el recinte del parc del Gran Sol es tancarà per tenir regulat en tot moment l’accés del públic. 

   

  Pantalla gegant per seguir el concert de Poveda

   

  En el cas del concert de Miguel Poveda, i davant la previsió d’una assistència massiva de públic, s’instal·larà una pantalla gegant a l’exterior de l’amfiteatre perquè totes aquelles persones que no puguin entrar al recinte tinguin l’oportunitat de seguir el concert en directe.

   

  Reformes del Gran Sol perquè sigui un “teatre grec”

   

  La regidora de Cultura, Laia Sabater, ha explicat que “la intenció és que a partir de la propera temporada cultural, que s’iniciarà aquest mes de setembre, el parc del Gran Sol es converteixi en el teatre grec badaloní on la ciutadania hi vagi per veure grans espectacles”. Durant aquest mandat, el govern portarà a terme treballs de remodelació i adequació del parc del Gran Sol, en especial del seu amfiteatre, perquè pugui acollir espectacles de gran format de forma periòdica. En concret s’arranjaran els accessos i es facilitarà la mobilitat del recinte. També es valorarà la possibilitat d’ubicar-hi un escenari de forma permanent. 

   

  El president de l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià, Jordi Mesas, s’ha mostrat “molt satisfet amb la programació músical d’aquest festival, que es convertirà en un dels plats forts de les festes del barri que sempre fem al voltant de Sant Joan”. “L’Associació de Veïns està molt il·lusionada amb el projecte que ha presentat el govern i que vol convertir el parc del Gran Sol en un equipament cultural de primera línia amb una programació estable. És un projecte molt ambiciós que beneficiarà al barri i a la resta de la ciutat”, ha afegit.