El Consell de l’Esport dóna la raó al Young Talent: el seu Juvenil ascendeix a Primera Divisió

  0
  IMG-20181105-WA0073.jpg
  Mes de novembre i ja tenim el primer ascens de la temporada. Això és possible? Doncs sí. El Consell de l’Esport ha retornat al Juvevil A del Young Talent els punts que van prendre  al conjunt de Sant Roc per una impugnació presentada per part del CF Bufalà. Els grocs, però, també van recórrer a la impugnació per alineació indeguda dels vermells d’un matx que havien guanyat (4-2). Tot i això, la FCF va donar la raó al Bufalà en un principi i aquests punts els proclamaven campions de lliga i l’ascens a Primera Divisió Juvenil, ja que únicament puja el primer classificat:
  1. CF Bufalà – 70 punts
  2. UD Gornal – 69 punts
  3. Young Talent – 69 punts
   
  Disconforme amb aquesta injusta decisió, el Young Talent va presentar un nou recurs al Consell de l’Esport per aquesta alineació indeguda i fins fa uns dies no s’ha tancat el cas, donant la raó als ‘grocs’ i retornant-los els punts que els hi havien tret. D’aquesta manera, hagueren estat campions de lliga i aquesta temporada jugarien a Primera Divisió. Així doncs, segons ha confirmat el Young Talent al Diari de Badalona, la FCF els assegura una plaça a Primera Juvenil per la temporada 2019 – 2020. Sergio Zapata era l’entrenador.
   
  UE Sants, un cas idèntic
  El curs anterior, a Primera Catalana, va ocórrer un cas idèntic, amb la UE Sants i l’At. Horta com a protagonistes, amb una sentència que no es va decidir fins a la temporada posterior i amb la temporada en qüestió ja començada. En aquesta situació, el Tribunal Català de l’Esport va dictar sentència.