El Consell Esportiu del Barcelonès Nord suspèn la jornada de divendres i dissabte

  0
  32

  El Consell Esportiu del Barcelonès Nord ha emès un comunicat en el qual recomana a totes les seves entitats, la suspensió de la jornada d’aquest cap de setmana. La nota emesa però, ofereix certs dubtes, ja que per una banda dóna a entendre aquesta recomanació, mentre que en un altre paràgraf parla de suspensió d’aquesta jornada, demanant disculpes a totes les persones i/o entitats que els pugui afectar.

  També resulta contradictori el fet d’alertar de “possibles incidents” quan es tracta de competicions en què participen nens i nenes en edat escolar. Aquesta mesura va més enllà, per exemple, de l’adoptada per la Federació Catalana de Basquet, la qual suspèn les activitats previstes per aquest divendres dia 18, jornada de convocatòria de vaga, però manté la normalitat durant la resta del cap de setmana.

  Fonts del Consell Esportiu ens han lconfirmat que el fet de suspendre també els partits de dissabte és “per unificar la jornada”, argumentant que “la majoria de partits es juguen en divendres. Hem preferit adoptar aquesta mesura per no deixar molts partits d’aquesta jornada penjats”. Aquestes mateixes fonts ens han volgut aclarir que quan fan referència a “possibles incidents “fan referència al fet de poder-se trobar amb instal·lacions tancades per manca de conserge o a què molts pares i mares decideixin no portar als seus fills o filles.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí