El conseller de Territori planteja la represa dels laterals de la C-31

  0
  ciu.jpg

  09/07/2014 – El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va protagonitzar a finals de setmana una nova xerrada organitzada per Convergència i la JNC de Badalona, amb un centenar de persones.

  El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va protagonitzar a finals de setmana una nova xerrada organitzada per Convergència i la JNC de Badalona, com a membres del Pacte Local pel Dret a Decidir. A l’acte, que va consistir en un dinar-col·loqui, hi va assistir prop d’un centenar d’empresaris, professionals tècnics, comerciants, i representants d’entitats de Badalona, amb els quals es van debatre els reptes de futur que té la ciutat en matèria d’infraestructures i desenvolupament sostenible.

   

  El conseller va ser presentat pel president de CiU a l’Ajuntament i diputat al Parlament, Ferran Falcó, que va voler manifestar davant Vila la necessitat d’actuar en els laterals de la C31, que ha definit com “un projecte de ciutat, que supera les fronteres del barri de Sant Crist”. Falcó va dir que, juntament amb el desenvolupament de l’Estrella, els laterals són de vital importància per Badalona, i va reiterar que cal entomar-lo “obrint una nova etapa sense retrets”.

   

  Per la seva banda, el conseller de Territori va manifestar que, des del Departament, “s’està estudiant amb molt interès el projecte, i va lamentar que quan hi havia recursos no es prioritzés aquesta actuació. Alhora, el conseller ha destacat les moltes actuacions que l’actual govern i anteriors han impulsat per a fer de Badalona una ciutat ben connectada per transport públic, i amb un patrimoni natural protegit de gran valor. Tanmateix, Vila va parlar del possible arranjament del carrer Sant Bru, l’antiga NII, i el traspàs de la seva titularitat a l’Ajuntament, tal i com el grup municipal de CiU va reclamar fa setmanes.