El Consistori enderrocarà la finca abandonada de Francesc Layret

  0
  35
  derribo.JPG

  12/10/2013 – L'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits legals per poder tirar avall la casa situada al número 27-35, que porta setmanes envoltada de tanques degut al seu estat ruïnós.

  Porta mesos sent un dels elements menys vistosos de la zona centre de Badalona. El número 27-35 del carrer Francesc Layret es troba envoltat de tanques des de fa setmanes degut al seu estat ruïnós, motiu pel qual els vianants han de caminar per l’asfalt al seu pas per la finca. La situació, però, no s’allargarà molt més. I és que la Junta de Govern Local ja ha donat els primers passos per enderrocar la casa, afectada en la seva part més propera a la carretera per la Llei d’Urbanisme.

   

  Fonts municipals expliquen que el propietari, que finalment ha resultat ser una entitat bancària, no ha respost a cap notificació i que, un cop finalitzat el tràmit legal, s’aprovarà defintivament “l’ocupació material de la part de la finca qualificada de vial”. En principi, els tràmits finalitzaran el novembre i, a partir d’aquí, es procedirà al enderroc de l’edificació “i a la delimitació d’allò enderrocat amb una tanca que separarà la part corresponent a vial i la que resulti edificable”. Segons l’Ajuntament, els treballs seran “molt senzills” i l’afectació de Francesc Layret “resultarà mínima, qüestió d’hores”.

   

  Un cop executades les obres, la vorera d’aquest tram de carrer guanyarà amplada per igualar-se a la major part de la resta del vial.