El Consistori invertirà 150.000€ en arreglar la piscina del Centre

  0
  33
  piscina.JPG

  14/02/2014 – Es tracta d'una de les condicions de CiU del pacte de les inversiones per a 2014; el Club de Natació, molt content amb la notícia de la futura piscina olímpica.

  El Club Natació de Badalona valora molt positivament la notícia i espera que acabi arribant a bon port. El president, Esteve Ruiz, explica que es tracta d’un projecte que es treballa des de fa temps i que l’Ajuntament ha comptat amb l’opinió de l’entitat. De fet, el club assessorarà tècnicament al govern locals durant els propers mesos.

   

  L’anunci ha arribat en el pitjor moment de la piscina del Centre, amb uns 40 anys d’antiguitat. O, almenys, en el de més queixes. Des de fa setmanes, el Club Natació i els usuaris reclamen actuacions immediates per millorar la situació de l’equipament: instal·lacions “obsoletes” i aigua de la piscina i les dutxes freda. En els propers 15 o 20 dies, explica Esteve Ruiz, i tal i com també ha confirmat l’Ajuntament, es començarà a injectar una partida de 150.000 euros per renovar maquinària i altres elements de la piscina. Aquesta ha estat una de les principals condicions de CiU a l’hora de pactar les inversiones per al 2014.

   

  El futur de la piscina municipal del Centre, però, és incert. Un cop s’enllesteixi el complex de Bufalà, l’Ajuntament sospesarà si mantenir-la, cedir-la en concessió o enderrocar-la.