El Cryptshow consolida l’augment de públic i creix entre els sectors més joves

  0
  crypt.jpg

  12/07/2017 – L'organització valora molt positivament la present edició, en la que les sessions infantils i juvenils han despuntat molt.

  Un any més, el festival de curts de gènere fantàstic i de terror Crypsthow ha estat un èxit d'assistència i ha sumat més públic en les diferents sessions. Els organitzadors estan especialment satisfets amb el creixement del públic juvenil, gràcies sobretot a les sessions infantil i juvenil. També han enaltit la valoració positiva de la sessió inaugural, amb format amb la banda sonora interpretada en directa.

   

  El jurat oficial d'aquest any, format per Eva Ayats, Domingo López, Ramon Mas, Daní Seguí i Mònica Van Campen, va decidir atorga el principal premi, la Serra Circular, a Behind d'Ángel Gómez, per ser la proposta de terror més sòlida.

   

  D'altres premis destacats han estat l'otorgat pel públic que, s'ha emportat The legend of the Crabe-Phare de Gaetan Borde. La menció especial ha estat per Bruce Gallagan de Pau Perramón, per la recreació del cinema de sèrie B anyenc. El premi d'honor d'enguany, recordem, ha estat per al nordamericà Gilbert Shelton.