El CTT Badalona assoleix quatre medalles de bronze

  0
  Pau Lloret.jpg

  04/05/2016 – En el mateix cap de setmana, els protagonistes han estat el jove badaloní Pau Lloret i els veterans del club en diferents competicions.

  Per una part, el jugador del Club Tennis Taula Badalona, Pau Lloret es va desplaçar la setmana passada a Vilanova de Gaia (Porto) amb la selecció espanyola per tal de disputar l'Open Internacional de Portugal, oficial per la Federació Internacional. El badaloní va participar en la categoria cadet i hopes (alevins), categoria en la qual ha aconseguit la medalla de bronze, cedint en semifinals davant Jain Payas (Índia) per 0-3. Pel que fa a la prova cadet, el jove palista no va aconseguir cap victòria en la prova individual, tot i que sí que va puntuar per equips.

   

  Aquesta setmana Lloret tornarà a competir internacionalment, juntament amb Adrià Fernàndez, a l'IOpen Internacional d'Espanya, també oficial per la ITTF, que es disputarà a la Platja d'Aro (Girona).

   

  D'altra banda, l'expedició del CTT Badalona es va desplaçar del 28 d'abril al 2 de maig a la localitat de Tomares (Sevilla) per disputar els Campionats d'Espanya de Veterans, d'on n'han tornat amb tres medalles de bronze, dues per equips i una en dobles.

   

  Els dos equips badalonins, formats per Nolis, Figueras i Farrés en categoria +60, i per Pons, Dalmau i Redón en +65, van aconseguir arribar a les semifinals, on van cedir envers la SCR El Ciervo de Sabadell i amb El Centre de Gràcia, respectivament.

   

  La tercera medalla va arribar a la prova de dobles de més de 65 anys, on la parella Pons-Redón va aconseguir tornar a pujar al tercer graó del podi.

   

  Pel que fa als individuals, tots els badalonins van superar la fase de grups, a excepció d'en Dalmau. Nolis, Figueras i Redón van caure eliminats a vuitens de final, mentre que Pons i Farrés van arribar fins als quarts de final, on Farrés va quedar-se a un pas del podi al perdre per la mínima en un ajustat cinquè joc.