El CTT Badalona obté un sotscampionat a Tarragona

  0
  73
  Els palistes del CTT Badalona

  Aquest passat cap de setmana es va disputar a Tarragona el Torneig Nacional, una de les cites més importants de la temporada de tennis taula, on participaven els 40 millors palistes de cada categoria d’edat que s’havien classificat prèviament en els tornejos classificatoris d’àmbit autonòmic.

  L’Euroclima Badalona hi participava amb 5 palistes: Marina Bueno (Juvenil), Mariona Bachs (Cadet), Pol Núñez (Infantil) i Roger Quesada i Joan Granados (Alevins). Una nodrida representació del club que el col·loca, de nou, entre els més destacats de Catalunya.

  El resultat més destacat dels blaus va ser el de Roger Quesada, sotscampió en Aleví, després de caure a la final contra Ladimir Mayorov del Cassà. Aquest resultat li va atorgar plaça pel pròxim Top 8 Nacional. La juvenil, Marina Bueno,, va arribar als quarts de final, després d’un partit èpic amb Larrubia de La Garriga (17-15 al cinquè joc). També en alevins, Joan Granados va quedar 10è, després de caure a vuitens de final contra el seu company d’equip, Roger Quesada, en un ajustat i disputat partit que es va resoldre al cinquè onze. En categoria cadet, Mariona Bachs va ser 13a, després de caure a vuitens contra la futura campiona, la gallega Couce. Finalment, Pol Núñez va aconseguir debutar en un Estatal, després de realitzar un gran classificatori i va endur-se una victòria a la fase de grups.

  Des del CTT Badalona fan una valoració positiva d’aquest Torneig, tant pel nombre de participants com pels resultats obtinguts.

  Roger Quesada, sotscampió

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí