El CTT Badalona pateix una dolorosa derrota a Calella

  0
  24
  CTT Badalona.jpg

  03/03/2015 – El primer equip dels badalonins van perdre a Calella per un 4-2, amb què ara la permanència es complica. 

  El primer equip del Club Tennis Taula Badalona va visitar el passat cap de setmana la pista del Termotur Calella en un dels partits que resten de la lliga, on els badalonins tenien opcions de sumar victòria que els acostés a la permanència.

   

  El Calella, un equip ja de mitja taula, tot i que a principi de lliga ocupava la zona baixa, està format per un quartet molt jove i de gran qualitat, que si bé els hi mancava experiència a la categoria, es pot dir que l'estan assolint sense dificultats.

   

  En canvi els blaus van estar a punt d'obrir el marcador, amb Sànchez dominant el partit i 2 a 1 a favor fins que Pedemonte va treure l'esperit guanyador i va emportar-se el cinquè joc amb claredat. Tot seguit, Carrion igualava el partit sense excessives dificultats davant el defensiu local (1-3) i Serra no va poder avançar al Badalona cedint per 3 a 1 amb Riudavets.

   

  La segona mànega de partides va seguir la mateixa tònica, amb Sànchez caient per 3 jocs a 2, Carrión per 3 a 1 i Serra derrotant al defensiu en el darrer partit per 3 a 0.

   

  Amb aquests resultats la permanència es complica una mica més per al CTT Badalona, tot i que a priori tenen un calendari més favorable que els rivals directes.