El CTT Badalona prepara una nova edició de Hardbat Open

  0
  CTT Badalona.jpg

  25/07/2014 – El campionat tindrà cita aquest dissabte, 26 de juliol, amb l'objectiu d'acostar aquest esport a totes les perseson que vulguin gaudir d'un torneig únic i diferent.

  Aquest dissabte, 26 de juliol, el Club Tennis Taula de Badalona organitza una nova edició del campionat Badalona Hardbat Open en què es jugarà una primera fase amb grups de tres jugadors, els segons jugaran contra els tercers, els eliminats aniran a la repesca i els guanyadors al quadre principal contra un primer grup.

   

  Cal destacar que el Hardbat és una modalitat de tennis taula que intenta aproximar l’esport als seus orígens, aplicant una normativa i material similar a la dels anys 1930-1940. Amb aquesta versió clàssica d’aquest esport s’aconsegueix un joc vistós, equilibrat i durador. D’aquesta manera, el CTT Badalona vol acostar el hardbat a tots les persones que vulguin participar per gaudir d’un torneig únic i diferent. Per altra banda, els grups es jugaran en quatre torns de 9 a 12 hores i les eliminatòries començaran a partir de les 12.45h.