El derbi del millor exemple

  0
  874cc6_b810830be83842ea8ebdbff65737f85a.jpg

  23/05/2016 – David Ruiz, entrenador de l’Infantil ‘D’ de la Unificació Llefià, va ordenar als seus jugadors que es deixessin marcar un gol contra el Lloreda.

   

  Fa cosa d’una setmana, al Municipal de Llefià s’hi disputaria un clàssic derbi badaloní de categoria Infantil entre la Unificació i el CF Lloreda. L’Infantil ‘D’ del Llefià, actual desè classificat del grup 20 de la Segona Divisió, rebia l’Infantil ‘C’ del Lloreda, bloc situat en la tretzena plaça.

   

  Malgrat no jugar-se absolutament res, un enfrontament directe amb el rival ‘històric’ sempre és més especial que un partit qualsevol. Lluny del que es pot esperar en un derbi, la Unificació Llefià i el CF Lloreda oferirien una lliçó d’esportivitat sobre la gespa, sobretot el cos tècnic del conjunt local.

   

  Ben entrada la segona part del partit, el marcador reflectia un empat a un (1-1) que es desfaria en una jugada carregada de polèmica. Un jugador del Lloreda cauria lesionat i mentre es trobava estès a terra el Llefià podria marcar el 2 a 1. L’àrbitre decidiria no aturar el joc, fet que acabaria perjudicant el bloc visitant.

   

  Llavors, quan els retrets entre les banquetes i les famílies podien haver començat a néixer, el tècnic de la Unificació adoptaria una decisió carregada d’esportivitat. David Ruiz ordenaria als seus jugadors que es deixessin marcar l’empat automàticament, moviment que acabaria privant el Llefià d’endur-se la victòria (2-2).