El Diari de Badalona duu a terme el seu propi sondeig

  0
  Font: Tot Badalona

  Des d’aquest dimecres 15 de maig i fins el diumenge, el Diari de Badalona, està duent a terme una enquesta presencial als ciutadans i ciutadanes de Badalona. Es tracta d’una enquesta electoral que té l’objectiu d’augurar els resultats de les properes eleccions municipals el 26M.

  El primer pas és seleccionar el sexe (home/dona). Seguidament es selecciona una de les tres franges d’edat possibles: entre 18 i 30 anys, entre 31 i 50 o més de 50. Per últim, abans de començar també s’ha d’indicar el barri.

  Un cop fet això, les preguntes i les opcions de resposta són les següents:

  • Quin partit vas votar en les Generals del 28 d’abril? PSOE, PP, C’s, Unidas Podemos, VOX, ERC, Junts x cat, No vaig votar, Vaig votar en blanc o Altres.
  • Aniràs a votar en les properes eleccions municipals del 26 de maig? Sí, No o És possible.
  • A qui votaràs en les properes eleccions municipals a Badalona? PP – Xavier García Albiol, Guanyem + ERC – Dolors Sabater, PSC – Àlex Pastor, Badalona en Comú PODEM – Aïda Llauradó, C’s – Juan Miguel López, JUNTS x CAT – David Torrents, VOX – Juan Perán, Vot en blanc, No ho sé o Altres.
  • A qui prefereixes d’alcalde o alcaldessa si no sortís escollit el teu candidat? Xavier García Albiol (PP), Dolors Sabater (Guanyem + ERC) o Àlex Pastor (PSC)
  • Quin candidat no el vols d’alcalde o d’alcaldessa? Xavier García Albiol (PP), Dolors Sabater (Guanyem + ERC) o Àlex Pastor (PSC)

  En les dues últimes preguntes només es donen aquests 3 partits com a opció perquè, segons diferents sondejos, són els que més probabilitats tenen de sortir amb un major nombre de vots per a l’Alcaldia de Badalona.

  A la resta de preguntes, les respostes tenen diverses opcions per tal de donar cabuda a tots els partits polítics que es presenten i són totalment anònimes.

  Els resultats es publicaran el proper diumenge i tothom podrà consultar-los.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí