El dimoni “Apugem els preus” cremarà a les Festes de Maig 2024

  0
  128

  L’autor és el mataroní Cristian Jerónimo Reina i el dimoni és una crítica a la inflació

   

  Ja sabem quin serà el dimoni d’aquest any. Aquest matí s’ha presentat el Dimoni “Apugem els preus” el disseny del guanyador del vint-i-cinquè concurs Crema’l tu!, Premi de Disseny del Dimoni de Badalona. Aquest és la figura del Dimoni que es plantarà a la platja dels Pescadors, davant del passeig de la Rambla, durant totes les Festes de Maig i que es cremarà la Nit de Sant Anastasi, el divendres 10 de maig.

  La 25a edició del Premi de Disseny del Dimoni de Badalona Festes de Maig ha comptat amb la participació de 114 persones.

  El disseny escollit ha estat l’anomenat “Apugem els preus”, un dimoni que reflecteix, en totes les seves arrodonides formes, una crítica a la inflació que vivim, a l’increment generalitzat i sense aturador dels preus de la cistella de la compra. La cara del Dimoni d’enguany reflecteix, garratibat i amarat de suor, la por o, fins i tot el pànic, en veure les xifres que reflecteixen els tiquets de la compra del supermercat, il·lustrat de manera molt eloqüent amb un dels productes que més ha apujat el seu preu: l’oli d’oliva, amb dues garrafes gairebé buides al peu de la seva figura.

  “Apugem els preus” és obra de Cristian Jerónimo Reina, mataroní de naixement vinculat molt estretament amb Badalona atès que va estudiar, des del 2008 fins al 2014, a l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Badalona. A més, la seva primera feina com a dissenyador va ser en una agència de comunicació de Badalona. Actualment treballa en una agència creativa a Barcelona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí