El Dimoni es cremarà el maig vinent i les festes es reviuran online

  0
  93

  Fa unes setmanes, tot just quan començava aquest estat d’alarma, l’Ajuntament anunciava que les Festes de Maig 2020 quedaven suspeses per l’actual situació de crisi sanitària. Ni
  cremarem el vuitantè dimoni, almenys a la platja, ni correfocs ni música en viu als carrers.

  Just aquesta setmana, hem conegut que Ajuntament i entitats de la ciutat han preparat una sèrie d’actes per celebrar les Festes de Maig des de casa. Algunes podran seguir-se per
  diferents xarxes socials i altres podrem participar-hi des de casa. Avui mateix, en roda de premsa, l’alcaldessa accidental Aïda Llauradó ha presentat el Dimoni en forma de retallable i també el mocador que tothom es podrà fer a casa.

  Les propostes també passen per crear un mocador casolà de festes o penjar els mocadors d’altres anys als balcons i terrasses. Totes aquestes activitats poden seguir-se a diferents xarxes d’entitats badalonines i de l’Ajuntament.

  Per la seva banda, els representants de la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana, de la Colla de Geganters de Badalona i de la Comissió de Festes han posat de relleu que la programació diària que s’ha dissenyat té com a objectiu preservar el ritual i el sentit festiu de les activitats de les Festes de Maig i alhora oferir recursos lúdics per a diferents edats per tal de donar a conèixer els diversos elements que integren les festes. Un dels objectius principals serà viure des de casa el ritual de la vigília de Sant Anastasi (10 de maig) i del dia de Sant Anastasi (11 de maig) amb la major realitat possible.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí