El dimoni escapulat

  0
  IMG_0763.JPG

  04/05/2017 – Molts badalonins celebraran amb un somriure les Festes de Maig si el dimoni de l'àrea, Gerard Oliva, torna a aparèixer dissabte, contra l'Eldenc, per fer el que ja ha fet catorze vegades aquesta temporada: enviar la pilota al fons de la xarxa. El golejador de Riudecanyes torna a estar en ratxa i ho hem celebrat amb ell.

  Molts badalonins celebraran amb un somriure les Festes de Maig si el dimoni de l'àrea, Gerard Oliva, torna a aparèixer dissabte, contra l'Eldenc, per fer el que ja ha fet catorze vegades aquesta temporada: enviar la pilota al fons de la xarxa. El golejador de Riudecanyes torna a estar en ratxa i ho hem celebrat amb ell.

  – Quin gol més important que va marcar diumenge, a Mestalla…
  – , va ser molt important. Pot donar un punt que serà clau per aconseguir un lloc al playoff. Estic content de la temporada que estic fent, sobretot en l'àmbit del grup. Si jo anés fent gols però l'equip no estigués jugant bé, no serviria de res.

  – Ha marcat gols de gran valor, com el de l'empat contra el Cornellà o el de la victòria davant l'Hospitalet. Quin dels 14 que, de moment, ha signat l'ha posat més content?
  – Potser aquest últim, contra el València B, pel moment del campionat en què ens trobem. Estem jugant a vida o mort i, si no haguéssim puntuat, el Vila-real ens hauria passat.

  – Li plouran les ofertes havent fet una temporada com aquesta…
  – Li sóc sincer: fa un mes i mig que li vaig dir al meu representant que no volia saber res de la temporada que ve. Vull estar centrat aquí, la meva il·lusió és pujar de categoria amb el Badalona. No vull saber si em vol aquest equip o aquell altre, perquè em descentra. Quan s'acabi el curs, ja parlarem. Ara poso en el Badalona els meus cinc sentits, estic molt feliç aquí i vull intentar l'ascens.

  – Quan va començar a marcar gols, al final de la primera volta, va explicar que allò era la conseqüència d'un canvi d'hàbits…
  – Vaig fer canvis en la meva vida personal, . I s'ha reflectit en el camp i en la meva actitud. Estic més centrat que mai i més involucrat en l'equip. Altres anys anava a la meva, l'equip m'era igual. Ara tinc ganes de fer coses importants.

  – El bon ambient del grup l'ha ajudat a fer aquest canvi?
  – , hi ha molt bona gent en el vestidor del Badalona. Estic molt feliç i molt content de ser aquí.

  – La graderia també se l'estima. En els últims partits es pot veure un dibuix gegant de la seva cara darrera d'una de les porteries…
  – Sí! Coses com aquesta et marquen i et reconforten. Quan ho vaig veure per primera vegada, vaig pensar: "què està passant". En fi, això em dóna més forces per seguir fent gols, per l'afició i pels companys.