El director i productor de cinema Lluís Miñarro rep la Venus d’Honor del FILMETS

  0
  124
  FOTO: Festival Filmets

  El director i productor de cinema Lluís Miñarro ha rebut aquest dilluns la Venus d’Honor de FILMETS Badalona Film Festival. El guardó se li ha atorgat en reconeixement a la seva fructífera trajectòria d’èxit en el món del cinema durant tota la seva vida professional de més de 40 anys.

  Lluís Miñarro ha rebut la Venus d’Honor al Teatre Zorrilla de Badalona de mans del coordinador executiu de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, i al costat del director artístic del festival, Agustí Argelich.

  Agraït i amb el premi a la mà, Lluís Miñarro ha dit que “veient el que passa arreu, el dia que els estats produeixin càmeres de cine en lloc d’armes, el món anirà molt millor”.

  I ha afegit que “el gran problema dels curts és que, un cop fets, no tenen distribució. És molt difícil que es vegin en el circuit tradicional del cinema. Amb sort es veuran en algun museu, en alguna cadena de televisió o en un festival com és FILMETS, únic en aquest aspecte”. “El cinema i l’art en general han de provocar, han de sacsejar la nostra societat i la nostra consciència”, ha afegit.

  Lluís Miñarro ha rebut el guardó just abans de començar la sessió FILMETS Campus, que ha omplert el teatre d’estudiants de les escoles de cinema. Lluís Miñarro ha mantingut un col·loqui obert amb tots aquests estudiants.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí