El Divina sobreviu a les baixes mentre els problemes del Sant Pep creixent

0
    32

28/11/2016 – Jornada de contrast entre els dos equips júniors de Preferent: la Penya s’imposa a l’Hospi en un final ajustat i el Sant Josep cau a Olost.

L’última cita oficial de competició a la Júnior Preferent finalitzava amb resultats oposats pels interessos dels dos clubs de Badalona inscrits en aquesta lliga. El Divina Seguros Joventut seria capaç de mantenir el pols amb el Barça Lassa, guanyant per onzè cop en dotze jornades malgrat tenir moltes baixes.

Sense Cuevas, Parrado, Signes ni Nunes i amb Galán arribant al partit procedent del Prat quan només restava un període, la Penya podria derrotar l’Hospitalet. En el poc temps disposat per l’aler pivot, Galán aportaria 7 punts valuosos, tot i que el duel es decidiria en els darrers atacs de la pròrroga.

Sabent que la benzina es podia acabar massa aviat, l’equip de Dani Miret intentaria anar per feina des de l’inici (23-11), arribant al descans amb un clar avantatge (35-21).

Ja al tercer quart, l’equilibri de forces començaria a imperar a l’Olímpic, context que avançaria la remuntada visitant. L’Hospitalet anotaria 24 punts durant el tercer acte (50-45) i acabaria forçant el temps extra (64-64), èxit que no seria suficient per vèncer el Divina (70-67). Busquets, amb 21 punts, i Molins, amb 14, serien els jugadors més destacats per part local.

Per ganes no és

Mentre la Penya (11/1) derrotava l’Hospi a casa, el Sant Josep (2/10) encaixava la desena derrota del curs a la pista de l’Olost (79-66). El bloc de Marcel Roca hi posaria tot el coratge possible, aconseguint escapar-se en el parcial inicial (10-19).

El 25 a 12 rebut a continuació ho refredaria tot (35-31), ja que el Sant Pep començaria a patir a causa de la pressió defensiva osonenca. Després de buscar la remuntada amb insistència (53-51), la defensa parroquial no acabaria de connectar-se en els minuts definitius, circumstància que causaria la derrota groc-i-lila. El Sant Pep és penúltim i ha de guanyar els dos duels de primera fase que resten si no vol patir.