El duel entre Giants i Dracs serà l’epicentre d’aquesta jornada

  0
  49
  Badalona Dracs.jpg

  24/04/2015 – El duel d'aquest diumenge entre Giants i Dracs podrà començar a definir quins enfrontaments veurem a les semifinals de la LNFA.

  Pràcticament totes les mirades es centraran aquest cap de setmana en el partit que enfrontarà a València a Giants i Badalona Dracs. Sense dubte el duel estrella de l'octava jornada de la Sèrie A de la LNFA, que podrà començar a definir quins enfrontaments veurem a les semifinals.

   

  Els dos equips tenen idèntic balanç (4-3) i no només estan jugant la tercera posició, sinó també apurar les seves opcions d'assaltar el segon lloc que ara ocupa els Osos Rivas i poder jugar així a les semifinals a casa.

   

  Recordant el que va passar a la primera volta a Badalona, el partit d'aquest diumenge, 26 d'abril a les 12 hores, entre València Giants i Dracs promet emocions fortes. Els valencians van estar a punt de protagonitzar la gran sorpresa i a l'inici del tercer quart tenien contra les cordes als actuals campions (13-22). En aquella trobada va debutar el quarterback Ricardo Quintana, que s'ha convertit en una peça clau per als Giants (forma una parella letal amb el receptor Clement Auffan). Finalment els Dracs van aconseguir remuntar per acabar guanyant per 25-22, però aquell partit va ser un avis del potencial dels Giants.

   

  La gran assignatura pendent de l'equip de Santiago Torres, sense dubtes, però, és poder mantenir el ritme de joc al llarg de tot el partit, ja que a les segones parts acostuma a acusar l'esforç. Li va passar aquell dia a Badalona i li va tornar a passar a l'última jornada davant els Osos, on després de realitzar un gran primer quart (0-14) va acabar cedint a la segona meitat (27-14).

   

  Els Dracs també arriba al partit després de patir un cop a casa contra Firebats (3-7). Els de Badlaona aspiraven a arrabassar la primera posició als valencians, que a més tenien la baixa del quarterback Chris Debowski, però no van poder derrotar la muralla defensiva dels Firebats.

   

  Per a tots dos, que encara tenen opcions d'assolir la segona plaça, el partit és una final. Qui perdi ja es quedarà despenjat de la lluita pel factor camp a les semifinals. Els Giants intentaran aprofitar que van tenir descans el passat cap de setmana, mentre que els Dracs van jugar el partit europeu corresponent a la EFL a Alemanya, que va caure per 48-13 davant als Allgäu Comets.