El festival Blues & Ritmes omple Badalona de talent musical

  0

  De l’1 al 23 d’abril, gran agenda d’actuacions als teatres badalonins

  Arriba la nova edició del festival badaloní Blues & Ritmes. De l’1 al 23 d’abril, el Teatre Zorrilla i el Teatre Margarida Xirgu acolliran quatre concerts d’essència significativament rockera. El guitarrista i poeta rock novaiorquès Jesse Malin obrirà el festival el divendres 1 d’abril a les 20h amb un concert a peu dret al Teatre Margarida Xirgu.

  Figura clau, fa ja més de vint anys, dels imbatibles D-Generation, Jesse Malin, demostra en cada actuació la seva forma genuïna i explosiva d’entendre la música en viu. Arrencarà el Blues & Ritmes amb el seu nou treball: Sad and Beautiful World. El Teatre Zorrilla serà l’escenari escollit per la resta d’artistes.

  El dissabte 2 d’abril Amadou & Mariam, icones de l’afro pop, i Blind Boys of Alabama, llegendes longeves del gòspel, ens presentaran el seu espectacle conjunt en rigorosa estrena catalana. El dissabte 9 d’abril el pianista de Tom Petty & The Heartbreakers Benmont Tench visitarà finalment Badalona.

  El festival recupera l’artista, que no va poder actuar en l’edició frustrada per la Covid el 2020, i ho farà amb un recital a piano i veu, d’aquells íntims i especials amb el segell del Blues & Ritmes. I clourà el festival, com a colofó de la Diada de Sant Jordi, el dissabte 23 d’abril, la llegenda del rock britànic Richard Thompson, que farà el seu únic concert a Catalunya en acústic.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí