El festival solidari del Tacón del Duende recapta 400 quilos d’aliments

  0
  11
  DSCF1457.JPG

  09/06/2015 – El certàmen, que va tenir una llargada d'unes vuit hores, va comptar amb un total de 13 grups de cant i 6 grups de ball.

  Unes vuit hores, aquest és el temps que va assolir el festival solidari que va oferir el passat diumenge, 7 de juny, el Tacón del Duende a la pista poliesportiva de l'edifici de l'antiga escola de Lloreda.

   

  Vergüenza Ajena, Rubén Naro, Iván Rubio, El Kalibra, Sueño Flamenco, Contratiempo i així fins a sumar un total de 13 grups de cant que van oferir les seves millors actuacions de manera altruista en benefici de les famílies més necessitades.

   

  D'altra banda, els grups de ball de l'entitat andalusa, el Taconcillo, Agüita Salá i Los Salaos, van ser els encarregats d'obrir aquest festival, mentre que els grups Sentimiento Puro, Sueño Flamenco i A Contratiempo van posar el punt i i final a aquest certamen solidari que va recaptar al voltant d'uns 400 quilos d'aliments no peribles, que els Voluntaris Badalona s'encarregaran de repartir a les diferents associacions de la ciutat.