El FIATC Joventut fa oficial el fitxatge de Vidal

  0
  vidal.JPG

  06/08/2014
  L'aler badaloní firma per dues temporades i completa el joc exterior verd-i-negre

  Era un secret a veus fins que avui s'ha fet oficial. Sergi Vidal torna al FIATC Joventut 14 temporades després per jugar-hi els 2 propers cursos.

  L'aler badaloní ha signat el contracte que el vincula amb l'entitat verd-i-negre, i si no hi ha canvis, tanca el joc exterior.
  Vidal, format a les categories inferiors de la Minguella, va arribar a la Penya amb 11 anys (1992). Va completar-hi la seva formació fins que la temporada 1999-2000 va debutar a les ordres de Manel Comas.

  Llavors va sortir de males maneres del club per anar a parar al Baskonia de Dusko Ivanovic. Amb el conjunt vitorià hi va jugar 9 temporades, arribant a ser el capità. El Madrid el va fitxar però no va apostar per ell fins que el GBC de Sito Alonso el va recuperar com a jugador.

  A Donosti va ser un dels millors alers de la lliga, i això li va valdre per tornar a cridar l'atenció dels equips grans. A Màlaga però no va tenir sort i les lesions li van impedir tenir la continuïtat que necessitava.

  Ara arriba a Badalona amb la voluntat de tornar a ser el millor Sergi Vidal. Demà a les 12:45 el jugador serà presentat oficialment a la pista central de l'Olímpic.