El fortí defensiu dona la primera victòria als Dracs (10-7)

0
    29

Els Badalona Dracs van haver de suar de valent per aconseguir la victòria en el primer partit de la LNFA contra Osos Rivas (10-7). A manca d’encert ofensiu, la defensa va ser la clau d’aquest Marx, el qual no es va decidir fins al xiulet final.

Tal com ja va advertir el head coach badaloní, Óscar Calatayud, l’equip es troba en procès de rodatge. L’inici però, va ser prometedor. El quarterback, Sergi Gonzalo, va aconseguir combinar dues accions; la primera passada de 20 iardes sobre l’alemany Nico Lester, i la segona, de 30 iardes, cap a Marquesse Surrell, la qual va significar el primer i únic touchdown badaloní. L’equip de Rivas va reaccionar, amb una intercepció sobre Sergi Gonzalo per part de Frank Corral. I l’intent de diverses combinacions per part del quarterback visitant Kevin Burke. El badaloní Pol Cunillera aconseguia interceptar a Burke en la finalització del primer quart.

Les defenses van marcar el desenvolupament de la resta del matx. Una recuperació de Pablo Araya va ser culminada amb un field goal de Jordi Brugnani, establint el 10 a 0 amb el que es va arribar al descans.

Poc va canviar la tònica del partit a la represa. El quarterback badaloní Sergi Gonzalo, no va tenir el seu millor dia, amb dues passades interceptades per la defensa madrilenya. El jugador local Albert Pascual, feia el mateix en una passada del visitant Burke. Ja en el darrer quart, Osos aprofitava una de les seves accions atacants per retallar distàncies al marcador. Mario Flores aconseguia el touchdown en aprofitar una passada de 34 iardes de Burke. Els homes de Calatayud van intentar jugar amb el tempo de partit, a l’espera de la seva finalització. Els madrilenys però, van tenir la darrera possessió que podia haver capgirat el marcador. La passada de cantó a cantó va ser incompleta.