El Front Marítim està de festa major aquest cap de setmana

  0
  57
  Front Marítim.jpg

  03/05/2015 – Una de les novetats d'enguany és l'ampliació del programa, que s'allargarà fins el diumenge 5 de juliol.

  El Torneig de futbol sala per als més infants, que enguany arriba a la cinquena edició, donarà el tret d'inici aquest divendres, 3 de juliol a les 17.30 hores, a les festa major del Front Marítim del barri del Progrés i de La Mora. El campionat, que s'allargarà fins a les 21.30h, tindrà lloc al poliesportiu de la plaça del Gas. Tot seguit, a les 22h, hi haurà una cantada d'havaneres i rom cremat per a tots els assistents des del port de Badalona. 

   

  De cara al dissabte, el dia començarà a les 11.30h amb la tradicional festa de l'aigua des del passeig Marítim (davant de l'antiga fàbrica de la CACI), on hi haurà un tobogan refrescant, jocs d'aigua i xeringada de colors. L'Associació de Veïns del Front Marítim crida a tots els participants a portar les seves pistoles i xeringues. A continuació la festa de l'escuma (13h) donarà per finalitzada la jornada del matí. A la tarda tindrà cita el taller d'estels i els inflables (17.30h) al final del passeig Marítim. Mentrestant la plaça del Vaixell Maria Assumpta serà l'escenari d'una exhibició castellera (18h), a càrrec de les colles Micacos de Badalona i Sagrada Família de Barcelona, i una xocolatada infantil (18.30h). A la nit, a partir de les 21.30h tindrà cita el sopar de germanor, amenitzat amb música i la projecció d'un mapping des del passeig Marítim. 

   

  Una de les novetats d'aquest any és l'ampliació del programa i es que la festa continuarà diumenge, dia 5 a les 11h, amb  les activitats infantils, inflables i el vermut a la fresca al carrer de la Mar Adriàtica. Una roda de salsa de 17 a 21h posarà el punt i final a la festa del barri al passeig Marítim, on hi actuarà en directe el grup 'El Chalu y su ritmo caribeño', i a més, participaran diverses escoles de ball.