El futbol badaloní seguirà sense un nou conveni comú

  0
  41
  Estadi Municipal de Montigalà (AJB_MITJA).jpg

  04/07/2016 – L’Associació de Clubs observa amb resignació com les negociacions per la redacció del document es troben en punt mort.

   

  La temporada 2016-2017 no serà la de l’aprovació del nou conveni regulador de tot el futbol badaloní. Com ja es va informar des d’aquestes línies, l’Associació de Clubs de Futbol de Badalona reclama des de fa mesos que es completi el procés de redacció del document, marc que, segons desitgen les entitats esportives, hauria d’introduir canvis en la regulació del manteniment de les instal·lacions, del sistema de bars dels camps i del repartiment de les subvencions públiques.

   

  El conveni havia d’haver estat aprovat a principis del 2016 i tot fa pensar que, com a mínim, la situació no es desencallarà fins a mitjans del 2017. El sentiment que es trasllada des de l’Associació és ben clar: “estem pitjor que abans”.

   

  Després de mantenir diverses reunions amb la regidoria d’esports i un cop presentada la proposta feta pels clubs i rebuda l’esmena realitzada pels tècnics del govern, els presidents de les entitats desitjaven negociar alguns punts en els quals no hi havia acord.

   

  Aquests contactes es van produir al llarg del maig i, segons relata l’Associació de Clubs, l’Ajuntament els ha comunicat que, tenint en compte la complexitat de la qüestió, és necessària la intervenció dels tècnics de la Diputació de Barcelona.

   

  La resposta dels clubs ha estat ràpida: “no necessitem cap assessorament de la Diputació, ja que comptem amb el nostre gabinet d’advocats”.

   

  La sensació que tenen els presidents dels equips de futbol i les seves respectives directives és que l’assumpte de la Diputació és un comodí que està utilitzant el govern per no atacar directament el problema. “Calculen que tot el procés encara s’allargarà durant set mesos més”, ens traslladen. La temporada vinent, doncs, tot continuarà sense canvis.