30

27/12/2013
    Els de carles Ventura van tornar a pagar cares les errades defensives

El Futsal Iris Badalona es va plantar el diumenge passat a Pineda de Mar contra un Racing situant a mitja taula. Els verds arribaven sota mínims amb més de 6 baixes i havent de convocar jugadors del filial.

Fidels a una filosofia de joc basada en l’atac, els badalonins van sortir amb una pressió asfixiant per tal d’impedir que el rival jugués còmode. Gràcies a aquesta pressió, Dani avançava els visitants en el minut 1.
    Els maresmencs no es trobaven còmodes en el camp i després de veure com els verds no acabaven de marcar el segon, van aprofitar una de les tantes habituals errades defensives per marcar el gol de l’empat en el 4’ (1-1).

A partir de llavors, el Futsal Iris va passar a endarrerir la pressió a mig camp per evitar crear tants espais. Sense desanimar-se, els de Casagemes van aconseguir una bona jugada col·lectiva que finalitzaria un altre cop Dani i que suposaria el 1-2 just en la fi de la primera part (20’).

Amb molt bones sensacions, els jugadors de Carles Ventura començaven la segona part amb la mateixa dinàmica que a la primera part. Durant els primers 10 minuts de partit, els verds van perdonar en quatre ocasions clares de gol que haurien permès distanciar-se en el marcador.

Tristament, l’àrbitre també va ser protagonista del partit en no xiular un penal clar a favor dels de Badalona i perdonar la segona groga a un jugador del Racing que va fer unes mans clares.

Però, com passa sovint en el futbol, quan perdones la vida al rival, aquest continua fent el seu partit. En una absurda pèrdua de pilota, els locals van igualar el partit en el 30’.
    El gol va suposar una galleda d’aigua freda pels badalonins, mentre que pels locals es van créixer i van decidir jugar de 5 per aprofitar la situació.

Van trobar l'encert, perquè poc després cauria el 3-2 en el 35’ i poc després, en el 37’ el 4-2. Havent eixamplat les distàncies, va ser quan el Futsal Iris va decidir jugar de 5 en els últims minuts del partit. A falta de 25 segons,  Albert escurçaria distàncies, però no hi hauria temps per més, final 4-3.

Altre cop, les errades condemnen als de Casagemes que en comparació amb altres partits, van donar un pas endavant malgrat la situació del partit i de l’equip. Ara es confia en l’arribada del gener per recuperar efectius per fer front els últims partits de la primera volta i sortir del pou on han caigut.