El gimnàs Aqua executa un ERO i tanca les seves portes

  0
  32
  aqua.JPG

  01/02/2013 – La mítica instal·lació del centre de Badalona tanca, en condicions d'incertesa pels treballadors i clients, després que el propietari decidís dur a terme un ERO.

  El gimnàs Aqua del Centre de Badalona, ubicat al carrer Francesc Layret, molt a prop de la plaça de la Vila, va tancar ahir les seves portes de manera definitiva. Segons sembla, el propietari hauria argumentat pèrdues econòmiques importants per presentar un Expedient de Regulació d’Ocupació i tancar l’empresa. La situació és complexa, no obstant, degut a que els treballadors diuen no saber amb exactitud qui és (o era) el propietari. De fet, preguntats per aquest diari, alguns d’ells han respost que “no hi ha propietari”, o que “se n’ha anat”.

   

  La decisió de tancar la va comunicar l’advocat de l’empresa als treballadors fa un parell de setmanes sense previ avís. Tot i així, i sense cobrar, la majoria ha decidit continuar fins a finals de mes per informar del tancament del centre esportiu a tots els clients i donar les poques explicacions que poden, tenint en compte la situació d’incertesa. La plantilla, dins la qual hi ha professionals que portaven treballant quasi 20 anys al gimnàs, prefereix no fer declaracions ni esclarir si denunciaran la forma de procedir de l’empresa.