El govern avala la ubicació de la parada de Sant Jordi de la CUP

  0

  24/04/2017 – La formació titlla de “mentides” les acusacions del PP i reafirma la seva correcta instal·lació mitjançant les tases corresponents.

  La CUP defensa la seva parada instal·lada aquest diumenge de Sant Jordi a carrer del Mar amb Rambla i ha acusat el PP de mentir i fer falses acusacions. Sostenen que porten anys col·locant-se al mateix enclavament, pagant les corresponents taxes, i desmenteixen que estiguessin “al mig del carrer del Mar”, com diuen els 'populars'. En aquest sentit, asseguren que qui sí va estar a carrer del Mar amb el carrer d'en Cueta va ser ERC, i que el PP pretén conduir a la confusió.

   

  Des d'Espai Públic confirmen que la parada estava correctament col·locada, com els darrers anys, i que, de fet, la CUP va pagar més taxes que la resta de formacions, perquè els partits que estaven al marc de la fira pagaven un preu reduït. “Vam dir tothom que, qui volia ser a la fira, havia de ser a Pompeu Fabra, però no és obligatori. Poden demanar permís per qualsevol punt de la ciutat”, confirma el regidor Francesc Duran.

   

  D'altra banda, sobre la parada d'ERC a carrer del Mar, Duran ha apuntat que es tractava d'un punt informatiu, quelcom que es gestiona diferent a una parada de Sant Jordi.

   

  Des de la CUP, a més, recorden que la polèmica de l'any passat va ser arran d'una parada de Guayem, no de la CUP. I també han destacat que les organitzacions polítiques es van col·locar ahir a un “lloc diferent al proposta pel govern”, que era Alcalde Xifré.