El govern de Badalona recupera el projecte de construcció d’una piscina olímpica a la ciutat

  0

  El govern municipal de Badalona té la voluntat de recuperar el projecte de construcció d’una piscina olímpica a la ciutat que va presentar i començar a treballar en el darrer mandat en què Xavier Garcia Albiol va ser alcalde, entre els anys 2011 i 2015. El 1r tinent d’alcaldia de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones i responsable de l’àrea d’Esports, Juan Fernández, va insistir que “davant els problemes endèmics que té la piscina del Centre cal apostar per aquest projecte, que dona una solució definitiva a la situació i dota a la ciutat dels equipaments que mereix”.

  El 1r tinent d’alcaldia va declarar que “es tracta d’un projecte que no es pot recuperar en el curt termini perquè en el context actual d’emergència social la nostra prioritat és treballar per la reconstrucció econòmica i social de la ciutat”. No obstant això, Fernández es va mostrar convençut del fet que “paral·lelament hem de començar a treballar per fer projectes de ciutat que dotin a Badalona dels equipaments que necessita, permetin cobrir les necessitats en l’àmbit esportiu de la ciutadania i alhora evitar el malbaratament constant de recursos per reparar instal·lacions a base de pedaços”.

  Reobertura de la piscina municipal Mireia Belmonte

  Alhora que es desenvolupa el projecte de la nova piscina olímpica, l’Ajuntament de Badalona està treballant per reobrir al mes de setembre la piscina municipal Mireia Belmonte. Actualment s’està efectuant la diagnosi per conèixer l’abast dels desperfectes que cal arreglar i que afecten la climatització, la caldera i el vas de la piscina, que té diverses filtracions. El 1r tinent d’alcaldia va explicar que “reparar aquest equipament és una prioritat perquè necessitem cobrir les necessitats dels ciutadans mentre la nova piscina esdevé una realitat, però hem de tenir present que aquesta piscina pateix un problema endèmic i és un pou d’inversions sense fons”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí